Melyiket érdemesebb megvenni?
Pontosan azt csacsogtam én is. :)
Hát ha egy ilyen "szakemberek" fogják a telefonokat tesztelni mint te aki életben próbálta tartatni a telefonját mindenfelé zsunka romokkal, majd állítása szerint hosszasan kutakodott szakmai oldalakon a megoldásért és nem jött rá,hogy a hiba benne és a főzött romban van majd rám fogja hogy össze vissza beszélek mikor ő ilyeket ír:
" csak ezekkel használhatóak a telók lagg
nélkül..."
" Nem mondom h az android rossz lenne mert
az aospra nem is lehet panasz..."
(De még sorolhatnám…) Mikor én a gyártó romokon belül meg is jegyeztem, hogy félre sikerült nem mindegyik ilyen mint amihez ő hozzáfér
és utánna megkér hogy privátban levelezünk nehogy tovább égjen, ismét rám tereli a gyanút
Akkor soha többet nem fogok telefontesztet olvasni. :)
De komolyan egy kezdő androidos is kineveti és tudja hogy rommokkal csak olyan szórakozhat aki ért hozzá. :)
Elég kamu gyanus a teszt írás is, de hát remélem csak itt magyarországon fognak ilyen iq betyár szak "zseni"k teszteket írni.
Részemről ennyi, én nem fogok tovább egy ekkora einstennel vitatkozni. xD
Fuu
Hát koszonom ezt a tanulságos eszmecserét
tisztelettel leköszönök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!