Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket érdemesebb megvenni?

Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni Sony Xperia Z vagy Nokia lumia 925?Tudom hogy azt lessz hogy "amelyik neked jobban tetszik" vagy "ez attól függ hogy mire akarod használni és mi számít" stb.. De véleményeteket kérem hogy melyik tud többet és melyik a legpraktikusabb!Köszönöm
2014. máj. 17. 23:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan azt csacsogtam én is. :)

Hát ha egy ilyen "szakemberek" fogják a telefonokat tesztelni mint te aki életben próbálta tartatni a telefonját mindenfelé zsunka romokkal, majd állítása szerint hosszasan kutakodott szakmai oldalakon a megoldásért és nem jött rá,hogy a hiba benne és a főzött romban van majd rám fogja hogy össze vissza beszélek mikor ő ilyeket ír:

" csak ezekkel használhatóak a telók lagg

nélkül..."

" Nem mondom h az android rossz lenne mert

az aospra nem is lehet panasz..."

(De még sorolhatnám…) Mikor én a gyártó romokon belül meg is jegyeztem, hogy félre sikerült nem mindegyik ilyen mint amihez ő hozzáfér

és utánna megkér hogy privátban levelezünk nehogy tovább égjen, ismét rám tereli a gyanút

Akkor soha többet nem fogok telefontesztet olvasni. :)

De komolyan egy kezdő androidos is kineveti és tudja hogy rommokkal csak olyan szórakozhat aki ért hozzá. :)

Elég kamu gyanus a teszt írás is, de hát remélem csak itt magyarországon fognak ilyen iq betyár szak "zseni"k teszteket írni.

Részemről ennyi, én nem fogok tovább egy ekkora einstennel vitatkozni. xD

2014. máj. 18. 22:35
 32/34 anonim ***** válasza:

Fuu

Hát koszonom ezt a tanulságos eszmecserét

tisztelettel leköszönök

2014. máj. 18. 23:53
 33/34 A kérdező kommentje:
Hát sajnos a 98%-ban halvány lila gőzöm nincs hogy miről beszéltek,de azért annyit hozzá tudok szólni az egynapos lumia tapasztalatommal,hogy ez a telefon jó mint kamerailag mint szoftverileg szóval megvagyok vele elégedve! :) De hát tudjátok hogy van "Kinek a pap,kinek a papné" :D
2014. máj. 19. 00:43
 34/34 anonim ***** válasza:
Ezek szerint végül Lumia 925 mellett döntöttél? ... jól döntöttél 😊
2014. máj. 19. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!