Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia l520 játékok ingyen....

Nokia l520 játékok ingyen. Tudtok?

Figyelt kérdés
ma kaptam egy nokia 520 nagyon örültem neki..elképesztőően gyors..és nagyon olcsó is a kijelzője is nagyon szép..:)) de nem tud valaki rá jó játékot ? az asphalt 8 lagg nélkül megy :) de valami lövöldözős kéne pl. modern combat 4 de az fizetős :/ én nem fogok fizetni egy játékért se semennyit...
2014. máj. 17. 18:38
 1/4 b95 ***** válasza:
100%

A San Andreas azért nem látszik az Áruházban, mert 1 GB RAM kell neki.

Ha nem fizetsz egy egyébként fizetős játékért, akkor nem használod, ennyi. Keress másikat.

(Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a freemium üzleti modell pont az ilyen „nem fogok fizetni egy játékért se semennyit” hozzáállás miatt terjed megállíthatatlanul aminek én pl. személy szerint nagyon nem örülök, mert így a valamit is érő játékok lassan eltűnnek...)

2014. máj. 17. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Üdv a WP világában :D

Van rávaló GTA:SA, de nem legális feltenni.

Ezeket a játékokat ajánlom:

Shuffle Party

AE Fruit Slash (olyan mint a fruit ninja csak ingyenes)

Chromatic

LilDemonSplatter ez egyérdekes FPS, ajánlott letölteni :D

Pinball Star

Snake

SongArc

Space Tube Free

2014. máj. 17. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Letoltottem a netrol a gta sa 512ram os verziojat...es kiirja h koppints a megnyitashoz

..es aztan vmi olyan ir hogy vallalati hiba vagymi vallalati fiok vagy alkalmazas...vmi ilyesmi..ez mit jelent? Mit kene csinalnom..?

2014. máj. 18. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért van, mert nem hivatalos verzió. Kell hozzá developer unlock, és WP8 SDK. De mondom, nem legális.

De ha ennek ellenére érdekel, írj privátot.

2014. máj. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!