Milyen telefont ajánlanál?
Új mobiltelefont szeretnék venni,de nem tudom,hogy melyik lenne a legmegfelelőbb.
Kb 2010-11 óta egy Sony Ericsson W20i-t használtam,korrekt,kényelmes telefon megfelelő képességekkel,de már elavult,és sajnos már eléggé megviselt szegény.
Milyen telefont ajánlanál,ami nem túl drága(a százezres kategória kizárt),viszont megfelelő a tudása,kényelmes,szép.Nem lényeg,hogy ilyen-olyan játékok fussanak rajta(nem szoktam telefonon játszani).Számomra egy jó kamera lenne a lényeg,wifi,és egy kezelhető rendszer.
olcsó és egész jó kamera: concorde
de androidos, az nemtom neked mennyire a "kezelhető" kategória
Nagyszülőkön kívül senkinek sem eshet nehezére az Androidot kezelni, így miért ne jöhetne szóba?
Legolcsóbban Xperia L-t ajánlanék (ennek a konkurenciája lenne az M meg az Ace 3, de a jó kamera miatt azokat kizárnám), kicsit drágábban, Moto G vagy Xperia SP.
Első:
Mint említettem 100 ezer alatti készülékek érdekelnének,tehát 40-60 ezer körül lenne a határ.
Köszönöm a tippeket!Androidos telefont már futólag használtam,nem volt vele gond.
Eddig nekem az Xperiák tetszettek leginkább,de nem tudom,hogy mennyire érdemes befektetni egy olyanra.
"Mint említettem 100 ezer alatti készülékek érdekelnének,tehát 40-60 ezer körül lenne a határ."
80 ezer is 100 alatt van. Meg a 20 is. Ennyiből Xperia M,L, SP, ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!