Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanál?

Milyen telefont ajánlanál?

Figyelt kérdés

Új mobiltelefont szeretnék venni,de nem tudom,hogy melyik lenne a legmegfelelőbb.

Kb 2010-11 óta egy Sony Ericsson W20i-t használtam,korrekt,kényelmes telefon megfelelő képességekkel,de már elavult,és sajnos már eléggé megviselt szegény.

Milyen telefont ajánlanál,ami nem túl drága(a százezres kategória kizárt),viszont megfelelő a tudása,kényelmes,szép.Nem lényeg,hogy ilyen-olyan játékok fussanak rajta(nem szoktam telefonon játszani).Számomra egy jó kamera lenne a lényeg,wifi,és egy kezelhető rendszer.

2014. máj. 17. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
És mégis mennyit szánsz rá? Vagy az ujjunkból szopjuk ki az összeget?
2014. máj. 17. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

olcsó és egész jó kamera: concorde

de androidos, az nemtom neked mennyire a "kezelhető" kategória

2014. máj. 17. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyszülőkön kívül senkinek sem eshet nehezére az Androidot kezelni, így miért ne jöhetne szóba?

Legolcsóbban Xperia L-t ajánlanék (ennek a konkurenciája lenne az M meg az Ace 3, de a jó kamera miatt azokat kizárnám), kicsit drágábban, Moto G vagy Xperia SP.

2014. máj. 17. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Első:

Mint említettem 100 ezer alatti készülékek érdekelnének,tehát 40-60 ezer körül lenne a határ.

Köszönöm a tippeket!Androidos telefont már futólag használtam,nem volt vele gond.

Eddig nekem az Xperiák tetszettek leginkább,de nem tudom,hogy mennyire érdemes befektetni egy olyanra.

2014. máj. 17. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mint említettem 100 ezer alatti készülékek érdekelnének,tehát 40-60 ezer körül lenne a határ."

80 ezer is 100 alatt van. Meg a 20 is. Ennyiből Xperia M,L, SP, ebben a sorrendben.

2014. máj. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!