Samsung Galaxy Ace3 - Csak nekem ilyen rossz frissítés után?
(Elnézést a kifejezésekért.) Még márciusban frissítés jött a telefonomra. Én boldogan frissítettem, hogy "Jújha de jó már!" meg "Ezaz frissítés!" Ehelyett mit kaptam?
- Rámegyek a galéria ikonra, és új mappát hoz létre, amit nem tudok kitörölni. Már van (most jelenleg) 12 mappám...(pl. így nevezi el őket: Auto Backup, Új Mappa, Camera)
- Kikapcsolom, és ay óra váltoyik. Tehát mondjuk 14:51 van, és kikapcsolom...vissyakapcsolom, 7:23 van...Ezt mégis hogyan kérem szépen?
- 1 óra alatt 10% tölt...és olyan gyorsan merül, ha egész nap használom(WiFi-vel), és hazajövök (Kb. 14:00) akkor 21% van.
- Egy üzenetem jön (pl. Viber, Facebook, vagy SMS), úgy elkezd zörögni (rezegni) hogy lerezeg az asztalról...
- Amikro hívnak 10 másodpercet késik a csengőhang, és amint a csengőhang elindul, a rezgés leáll.
- Csak akkor kapcsolódik WiFi-re, ha bemegyek a Beállításokba -> WiFi -> és kapcsolódok a kívánt nethez. Az ismerőseim csak megnyomják a WiFi ikont, és már van is...nekem nem.
- Egy USB kábellel csatlakoztatom a számítógéphez, és egyszerűen nem tudja érzékelni a telefont.
Sok bajom van vele, tudom. Nektek is vannakilyen bajaitok a telefonnal, vagy csak nekem? Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm az értelmes, és gyors válaszaitokat.
Értelmes válasz:
Ilyen csak a Sony telóknál fordulhat elő...
de egy bp1985 nevű ürge majd jön és aszondja majd, hogy vidd vissza.
Én meg aszondom amit Ő szokott ilyenkor mondani a Sony esetében:
VEGYÉL TELEFONT
Köszi a válaszokat!
Már a Sony telefonokat jobban szeretem...
Amúgy...újévkor kaptam a szüleimtől, nem hiszem, hogy megengednék nekem egy új telefont. Főleg, hogy nagyon drága volt ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!