Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Sarki kérdése:

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Baratnom ballagására szeretnék ajándkékot venni , és mivel új telefonra lenne a legjobban szüksége azzal lepném meg. A ráforditandó keret 25 ezer forint.

A telefon nem muszály független legyen.

Eddig nézegettem a samsung galaxy trend plus t, mivel csak egy nőiesebb készülék kellene. A válaszokat előre köszönöm.

2014. máj. 17. 13:03
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
53%

Ez nem olcsó de ha tényleg meg szeretnéd lepni

akor SAMSUNG GALAKSY FAME!

2014. máj. 17. 13:47
 12/23 anonim válasza:
53%

Ha nem akarod leégetni ne vagyél lumit

Ezek a faszrágók csak etetnek

2014. máj. 17. 13:49
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

Na és ha a wp nyolcat szereted tele van hibával.

A csempék 20 percenként frissűlnek az óra is és az akumlázor százalékmérő csempék, amit nem is tud beállítani hogy mikor meddig frissüljön.

De még eszembe fog jutni milyen hibák voltak használtat mellett.

2014. máj. 17. 13:50
 14/23 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat , de értek amugy a telefonokhoz kicsit nem vagyok hot hülye hozzá nekem szemely szerint desire 500 van , most ennyi lenne rá a keret, és szóba jöhet használt telefon is nem kell feltétlen ujj legyen
2014. máj. 17. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
nem tudom mi ez a nagy lumia ellenes kampány ... nekem 800am van (wp 7.8) é meg vagyok vele elégedve. :) szóval nyugodtan vehetsz 520at
2014. máj. 18. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

Ha a 7.8-as wp os-el meg vagy elégedve na akkor az már baj. Nem ártana lecserélni.

Hiszen ott még Bluetooth küldés sem volt és nem lehet rá másoni csak a zune nevű programmal.

Szóval ne ajánlgass rosszat.

A lumia 520-ról elmondtam a specifikus hiányoságait. Ennyi pénzért nem ajánlom.

Kérdező:

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 18. 18:27
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Na, pont hogy egy Huawei-vel égetné le a barátnőjét.Mindenki tudja, hogy kínai.
2014. máj. 18. 18:42
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Hát a nokiáról meg mindenki tudja, hogy wcpapir cég volt majd telefon gyártás ment egy ideig neki aztán jött az "okos" mobilok korszaka minden cég felvette a ritmust a nokia meg maradt a gyagyi rendszerei nélkül és hogy ha a microfos os-t nem kezdi el telegfonjaiba tenni hogy érjenek is valamit nokiák akkor csődbe megy. Mostanság meg az egészet felvásárolta a microsoft úgy,hogy az már csak "nokika". Ja és a wp meg az androidhoz képest semmi.
2014. máj. 20. 00:39
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

Bocsánat elgépeltem pár szót! :D

*Wcpapir gyártó cég volt!

*A Nokia meg maradt a gyagyi rendszereivel, elaludt

2014. máj. 20. 00:46
 20/23 anonim ***** válasza:

1 - a Nokia régen gumigyár volt

2 - már megint a hülyeségeidet hangoztatod, aminek semmi alapja, csak kicsinyes tényként közlő magánvélemény...

2014. máj. 20. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!