Milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lumian belül melyik telefont ajánljátok? Én a 920-ra gondoltam szerintetek az milyen telefon?2014. máj. 17. 09:43
12/28 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon dinamikusan fejlődik az egész rendszer! :)
De, rendszer sebességben, kinézetben, kamerailag simán odaveri.
13/28 anonim válasza:
Akkor te egy másik világban élsz Gusztikám
14/28 anonim válasza:
olyan dinamikusan fejlődik, hogy már szinte elérte az android 3 évvel ezelőtti szintjét
szinte szédül az ember tőle
16/28 anonim válasza:
Szerintem is simán jobb ajánlat a 920 egy S4-nél... hiába tud több az S4, zöme haszontalan funkció, és a főbb feladatokat sokkal stabilabban ás gyorsabban látja el. Emellett sokkal egyedibb, letisztultabb, és stílusosabb egy 920 megjelenése - kívülről/belülről -, mint egy 12 egy tucat Samsunggé...
17/28 anonim válasza:
Te élsz más világban :)
WP sose lesz olyan mint az Android. Hála Istennek!
Itt egy kamerateszt. Ha Te az S4-gyel készülteket találod jobbnak, akkor ott bajok vannak.
18/28 A kérdező kommentje:
De igen odaveri. Nem egy olyan ismerősöm mondta már aki használta mind2-őt. Nagyon magasztalva vannak a Samsungok.
2014. máj. 17. 11:58
19/28 anonim válasza:
Nekem 8 tőlem veheted azt a .... te fogod használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!