Szerintetek melyik telefonra éri meg jobban várni? Időm az van és jelenleg pénznek sem vagyok híjján, de dönteni nem tudok. Samsung galaxy s5 LTE vagy iphone 6?
Jelenleg iphone 5 öm van,és nagyon megvagyok vele elégedve,de tesómnak hamarosan születésnapja lessz és neki eggy ilyen telefon az álma,így én odaadnám neki ezt magamnak meg vennék egy újat :)
Igazából iphoen elött folyamatosan androidot használtam és az ideg megölt tőle,így amikor váltottam IOS-ra valami feledülés volt nézni hogy hónapok után is kiváló.Viszont nagyon tetszik az új samsung ami kijött,és megvárnám az LTE-t belőle,kitudja abba még mi lessz jobb.Viszont a samsung is androidon fut és félek hogy nem-e belassulna az is egy idő után,igaz hogy egy erőmű a telefon,de akkoris.Amíg az iphone-ba biztos vagyok hogy jó lessz,viszont az eddig megtudtak alapján a 6 os külsőre annyira nem jön be... És azt sem tudjuk hogy az mit fog tudni.Szerintetek ha kijöttek meiket lenne érdemes megvenni?
"nem-e belassulna az is egy idő után,igaz hogy egy erőmű a telefon,de akkoris"
De, be fog lassulni. A gyártó remélhetőleg jól elbssza majd a frissítést, hogy te vegyél új telefont. Te fogod megszívni, nem ő. Hacsak nem alapból olyat fogsz ki, ami lassú. Lehet egy erőmű, ha ROM szar, annak annyi. De az iPhone-t sem ajánlom, hacsak nem sajnálod kétévente szervizbe hurcolni, hogy cseréljenek akksit. Viszont a programok nagyon jók rá szerintem, ismerősöm mutatott párat...hát...leesett az állam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!