Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 vagy Xiaomi mi2s?

Iphone 5 vagy Xiaomi mi2s?

Figyelt kérdés
ne essék félreértés a xiaomi nem egy full noname cég, csak hazánkban nem forgalmazzák. Iphone 5-öt 100e-ért, xiaomit meg 80e-ért tudnék szerezni. A bajom az, hogy nekem kinézetre az iphone tetszik, de tudásra meg a mi2s, de ez meg android nem tudom milyen lehet az android ha van megfelelő hardware alatta... Az iphone sem gyenge attól még. Viszont ha megveszem a mi2s-t és nem jön be az kb a nyakamon marad, mert nem ismerik itthon és nem is nagyon veszik emiatt. Az Iphone-t meg tuti könnyen el lehet adni. Szívem szerint az 5s-t venném de kéne némi érv/ellenérv is hogy valamelyik mellet döntsek. Ha valakinek van valami ötlete 80e és 100e közt meghalgatom!

2014. máj. 16. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én android párti vagyok, ezért a Xiaomit választanám. Amúgy is tetszenek a Xiaomi telefonok, miui referenciamodellek, no meg dual bootos ami jól jön ha valaki szereti széttúrni a rendszert meg romokat cserélni. Legalább nem kell a jól belakott rendszerttől megválni.
2014. máj. 16. 09:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Még annyit hogy akkor az android eléggé stabil egy ilyen jó hardware mellett nem? Nem ios szinten csak ne fagyjon le.
2014. máj. 16. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Lefagyni azt nem fog, de készülj fel, hogy lesznek vele problémák, amik többségét te okozod és neked is kell helyrehozni. Ez az Android, kell hozzá egy kis tapasztalat, főleg ha belenyúlkálsz. De sokkal sokoldalúbb, testreszabhatóbb mint az IOS.
2014. máj. 16. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
De az a most jó hardver 2 év múlva már nagyon elavult lesz... és ez androidon nagyon fog érződni, sokkal jobban, mint iOS-en. Hosszútávra mindenképpen iPhonet vennék...
2014. máj. 16. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy ájfónos, de itt azt javaslom. Ismerőseimnek bevált, szerintem neked is befog :D
2014. máj. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!