Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U okos telefon...

Sony Xperia U okos telefon érintőkijelzője nem érzékel?

Figyelt kérdés

A telefon egy kis vizet kapott azóta nem érzékeli az érintést vigyem el szervizbe vagy vegyek egy új LCD képernyőt?(7000Ft)

be tudnám szerelni magamtól is:)

Csak attól félek hogy nem is az a baja hanem valami más ás fölöslegesen kidobtam ennyi pénzt:(

2014. máj. 15. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
U-ra egy forintot sem költenék.
2014. máj. 15. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészt kicserélni sem tudnád, másrészt nem az lcd panel érzékeli, hogy tapogatod...
2014. máj. 16. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
igy járt az én tesóm is a telefonyával, de emigy müködik vibrál vagy valami zene megy birod tölteni? Valószinű hogy dolgozik csak nem látod, nagyon halványan csak a világoson láthatod, nem tudom hogy a tesóm hogy láthatot valamit, de én egy kukot se láttam. Vid el a szerviszbe ott majd megcsinálják ha nem az egyikbe akkor a másikba ha meg sehol nem akarják megcsinálni akkor azt ajálom rendeld meg az LCD képernyőt.
2014. máj. 16. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!