Navon Mizu D500 telefonról vélemények?
Leginkább olvasásra és netezésre kéne, esetlegesen megnézni rajta a már letöltött sorozataimat...
Operációs rendszer:
Android 4.2
Processzor:
Dual Core
Órajel:
1.3 GHz
Kapacitás:
4 GB
Memóriakártya foglalat:
Igen
Memóriakártya:
MicroSDHC
RAM:
512 MB
Szenzorok:
G - szenzor, Közelségérzékelő, Fényérzékelő
Cikkszám:
1141192
KIJELZŐ
Kijelzőméret:
5 col
Kijelző technológia:
IPS LCD Single Glass
Felbontás szélesség:
480 Pixel
Felbontás magasság:
854 Pixel
Érintőképernyő:
Igen
KAMERA
Kamera felbontás:
5 MP
Kamera:
Igen
Vaku:
Igen
Kamerafunkciók:
Előlapi kamera: 0.3 MP
FUNKCIÓK
GPS:
Igen
Dual SIM:
Igen
ADATOK + CSATLAKOZÓK
3G támogatás:
Igen
High Speed Downlink Packet Access (HSDPA):
Igen
Csatlakozók:
Micro USB, 3,5 mm Jack
WLAN:
Igen
BURKOLAT
Súly:
0.165 kg
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Különleges jellemzők:
Mali-400 MP2 grafikus gyorsító
Kedves kérdező! A minap sikerült beszereznem egy ilyen telefont és őszintén mondom, hogy nagyon elégedett vagyok vele.
Kívülről szép telefon, kényelmesen belesimul a tenyérbe, szép nagy képrnyője van ami előtt le a kalappal felbontásügyileg. Hátrányként megemlíteném, hogy a hátlapi kamera (5 megapixel, általános használatra tökéletes) kicsit kiáll a hátlapból, ezért ha leteszük az asztalra az hozzáér a felülethez és hamar össze fog karcolódni. A rendszerével is meg vagyok elégedve, eddig semmi akadás nem volt benne. Elkezdtem rá letölteni az szükséges alkalmazásokat és azt vettem észre, hogy gyenge jelerősségnél is villámgyorsan letölt minden alkalmazást! Egy szó mint száz 30.000 forintért vettem és egyáltalán nem bántam meg! NAGYON MEGÉRTE!
Remélem segítettem!
Sziasztok!
Ma reggelre lefagyott a telefon, ki se tudtam kapcsolni, uh működés közben vettem ki az akksit...mind1
A másik problémám, hogy szintén most reggel észleltem, hogyha megdöntöm a telefont( vízszintesbe, abból függőlegesbe), villódzik egyet halványan a képernyő és vagy kicsit sötétebb, vagy világosabb lesz. Ezt Nektek is csinálja? Vagy jobb, ha beviszem a szervizbe megnézetni? Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!