Most szereztem be egy Sony Xperia U-t, régi android van rajta, egy kis upgrade kellene rá mit ajánlanátok rá így kezdésnek, mire frissítsek? (egy kezdő)
Most szereztem be egy szinte "új", alig használt Xperia U-t, a régebbi alap android fut rajta. Tudom régebbi darab ez a teló, de most nem ez számít. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mit lenne érdemes feltenni rá így kezdésnek ami "újabb" és jól is működne rajta. Tehát viszonylag rendbe akarom tenni hogy jól működjön, de én egyáltalán nem vágom ezeket az android rendszereket...szóval ilyen JB, ICS meg stb nem mond semmit.
Köszi előre is a segítséget:)
Google-ben remekül meg lehet találni, hogy mi az a JB meg ICS :)
Alapból az Xperia U-n 2.3.7-es android van, feltételezem, hogy ezt érted "régi android" alatt. Gyárilag még van rá ICS (android 4.0), ezt a Sony PC Companion-nal tudod frissíteni. Ennél frissebbet már bonyolultabb rárakni, kezdőként ne is próbálkozz vele.
Hogy érdemes-e frissíteni, az attól függ, hogy most mennyire vagy elégedett a telefonnal. Nekem 2.3.7 alatt sokszor lefagyott, 4.0-val jóval ritkábban. Cserébe valamivel lassabb lett a telefon.
Egy kis olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!