Melyiket vegyem Iphone 3GS vagy Nokia n97?
Én az iphonra szavazok, nekem is kb 1 hónapja hoztak angliából egy új iphone 3gs-t =).
- Hogyha azt nézzük melyik éri meg jobban akkor azt mondom 70 ezerért muszály megvenned mert amúgy 200 ezer forint.
Érvek: -Szebb mint a nokia
- Kisebb mint a nokia
- Gyorsabb mint a nokia
- Több játék/alkalmazás van rá mint a nokia n97-re
- Bár kamerája kisebb, szinte ugyanolyan minőségű képet csinál.
- Multimédiában verhetetlen
Ellenérv:
- Nokiának nagyobb felbontású a kijelzője, bár ez mindegy mert iphonnak látszatra sokkal szebb.
- Teljes qwerty billentyűzet (iphonba csak szoftveresen van)
Hát én Nokia párti vagyok, de ha tényleg csak az a kettő jöhet szóba, akkor iPhone.
Az N97 nem rossz kütyü, de annyit nem ér mint amennyiért adják. Nem éri meg az árát. Gyakorlatilag egy 5800 billentyűzettel megáldva. Ja, meg jobb a kamerája és van 32GB beépített memóriája. De ennyi. Semmi extra.
Viszont ellenérv: Az iPhone-on nem fogsz egy Messenger-t (Pl: MSN) futtatni, miközben a weben szörfölgetsz, mert nem tud egyszerre 2 vagy több programot futtatni. N97-en ez nem probléma.
Akkor mielött valamelyiket ajánlanám kérdezek párat.
- Mennyi idős vagy?
- Mire kell a készülék?
- Mért húz jobban a szíved a nokiához?
14 éves vagyok. A nokia kezelhetőségét tekintve jobban tetszik.Iphonon nem tudok írni.Meg iphone valahogy nem jön be a teljes érintő miatt.
-MSN-ezni kell.
-zenét hallgatni,filmet nézni.
-Netezni erre kéne legfőkképpen.
-Játszani. N-gage játékok.
-Kamerázni.
Nagyjából ezek a fontosabbak,de még milliónyi funkciót tud.
Ha net akkro mindenképp n97, körberöhögi az iphonet. Nekem is s60-as érintős van, meg egy ipod touch, és a touch csak zenére meg játékra jó. De n97 kijelzője is sokkal jobb mint az iphone elavultja.
De nokia helyett egy i8910-el jobban járnál.
3-as vagyok.
Gratulálok. Nézegessed www.nokiaprogramok.hu N97 fórumát sok hasznos dolgot olvashatsz, és rengeteg jó kis programot szedhetsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!