Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csajok! Van közületek akinek...

Csajok! Van közületek akinek Nokia Lumia 625 van? Mi a véleményetek róla? Méreteit tekintve, nem túl nagy?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát 3,5"-al már csak a samsung csinál csak kb telefont...azok is ilyen 15 ezres kategória

most azon hogy lehet böngészni?

egy darab face postot sem tud megjeleníteni egyben...

2014. máj. 14. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:

sokra mész a gyorsabb processzorral ha az alkalmazások szarul vannak optimalizálva, 2x 3x erősebb procikon se futnak úgy a cuccok mint a 4 éves iphone-on

de vegyél nokiat, nekem annyira mindegy

2014. máj. 15. 01:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :-) Nem lesz se Lumiám ,se iphonom . A külföldön dolgozó vőlegényem vett nekem egy Samsung Galaxy S4 Mini-t . A problémám megoldva .
2014. máj. 15. 06:22
 14/15 anonim ***** válasza:

#12!

mondj egy alkalmazást a wp storeban ami rosszul van optimalizálva!

csak egyet!

mivel minden lumia hardveri megkötésekkel áll össze így az alkalmazások is csak adott rendszeren futnak végtelenül jó optimalizációval

ha nem értessz hozzá menj inkább a nők lapja café fórumokra

kérdező!

őszintén sajnálom hogy hogy ilyen telefont kaptál, várhatott volna még a kedves mert bármelyikkel jobban jártál volna

2014. máj. 15. 18:19
 15/15 A kérdező kommentje:
A szándék a lényeg :-) ! Egyébként amire én fogom használni ,bőven megfelel.
2014. máj. 15. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!