Megbolondult a telefonom (Nokia Lumia 625). Mit tudok tenni? Bővebben lent.
Mindössze néhány hetes a lumia 625-ös telefonom. Eddig kifogástalanul működött, de tegnap este, egyik pillanatról a másikra valami baja lett, böngészés közben egyszer csak "megbolondult".
1. Nem nyitja meg a weblapokat, mindenhol azt írja ki, hogy "probléma lépett fel a webhely biztonsági tanúsítványával kapcsolatban"
Minden weblapnál ezt írja ki, és hiába próbálom folytatni a böngészést, folyton visszaugrik ide.
Először azt hittem, hogy a Net szállt el megint, de nem, mert ugyanazt a netet használom az asztali gépen is, és itt teljesen jól működik.
2. Nem nyitja meg a képeket, csak egy fekete négyzetet mutat a képek helyén.
3. A naptárát is felülírta, most éppen Húsvét hétfőt írunk szerinte, és nem tudom felülírni.
Próbáltam már változtatni a beállításokon, de nem sikerült. Ma reggel szoftvert akartam frissíteni a telefonon, persze, nem engedte.
Mit tudok tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!