Egy mostani androidos okostelefonnak elegendő 512MB RAM?
A 40,000 alatti kategóriában gyakorlatilag mindnek ennyi van, 1,2 Ghz-es proci mellett. Olvastam pár helyen, hogy ez előszeretettel betelik használat közben, és ez nagyon kellemetlen.
Szerintetek vegyem meg ennyi RAM-mal itthon (Huawei Y530, Navon D500, stb., vagy rendeljek külföldről ugyanebben az árkategóriában sokkal jobbat (Jiayu)?
Használattól függ, ha nem futtatsz több (sok) alkalmazást elmegy.
Mondom én, aki 25Dollár többeletet fizetett (mert volt választási lehetőség) egy Jiayu G2H-ért...
És 3 van a családban, és mind kintről jött, de természetesen újra kellett romozni mindegyiket, de van bő támogatás, azért is vettem JyG2-t.
Precíz összeszerelés, kifogástalan minőség.
Design? Meg kell nézni, ez ízlés kérdése.
Ahoz kepest nekem elso droidos telon 3gb ram van benne...es neha fagy es lagol....
Note 3.
Hát, ez igazán attól függ, mennyi olyan app van rajta (és van használatban), ami alapból mindig fut a háttérben, fészbúk például. Ezek a nagy memóriazabálók.
Csak viszonyítási alapként, nekem Z-m van, letiltott FB appal az átlagos használatban lévő memória 500-800 MB, ha aktív a FB, akkor 900MB-1,3GB.
Általánosan azt lehet mondani, sajnos ma már sokszor az 1GB ram is kevés.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Leírom, hogy én mit tettem, hátha a később idelátogatók érdeklődnek iránta.
Eddig egy Huawei Y530 iránt érdeklődtem, de hirtelen felindulásból megrendeltem Pandawill-ről egy Mijue M900-at. Ha megérkezik, beszámolok róla.
A készülék július 23.-án megérkezett. Eddig kiválóan működik, a teljes összeg 38500 Ft.
Aki bármi ilyenre adja a fejét feltétlen olvassa át ezt a három részes cikksorozatot. Ez az első rész, a cikk végén találod a következő részek linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!