Szerintetek megéri?
Vennék egy használt,jó állapotú Samsung Galaxy S Plus-t,fekete színűt...22.e forint,nekem tetszik.:)
szerintetek megéri?esetleg tapasztalatok?
előre is köszi :)
"Az lehet, de az appoknak nem a 4 évvel ezelőtti változatát töltöd le, hanem a mostanit - és ma egy sima böngésző is 50+MB RAM-ot zabál fel."
Na ez az! Mireföl?
Amúgy meg azért érdemes régebbi verziót letölteni (ahogy én is tettem a Messengerrel), mert talán azt még nem bszták szét a frissítésekkel...
"Annak sincs sok értelme ha megvesz bármi mást, amit 22000 forintért osztogatnak. Ennyi pénze van és ennyiért ennél nem nagyon kap jobbat."
De kap. Lumia 520-at. Ami nem csak, hogy újabb, de még szoftveresen támogatott is egy ideig. Ráadásul a WP hardverigénye kisebb, mint az Androidé. És nem megy rá a fél életed a custom romok és ősrégi app verziók keresésére, hanem kiveszed a dobozból, és működik.
Ez az egyetlen telefon a kategóriában, aminél nem a gyorsaság rovására megy az olcsóság (hanem a kamerára pl).
hat igazabol most egy Nokia Lumia 800am van...tudom, nem WP8, de nekem nem tetszik a rendszere.:(
de koszonom.a zoldek mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!