Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tinydeal-ről rendelt telefonok...

Tinydeal-ről rendelt telefonok: tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mennyire megbízhatóak? Milyen gyors a szállítás? Mi a véleményetek ezekről a modellekről?

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyiket vegyem meg szerintetek? Egyáltalán jó valamelyik?

2014. máj. 10. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyit szánsz rá, amennyibe az említett hulladékok kerülnek, ne nagyon keresgélj, ennyiért használható okosTELEFONT nem kapsz még használtan sem...
2014. máj. 10. 16:39
 12/17 |Orfeusz| ***** válasza:

Ragaszkodj a márkákhoz, a noname sose jó!

Ezeket keresd, nem sokkal drágábbak. 100-120$ körül már vannak jók. MT6572 és 1GB RAM már korrekt.

Alcatel

Huawei

Jiayu

Lenovo

MEIZU

THL

Xiaomi

Zopo

ZTE

2014. máj. 10. 17:44
 13/17 whiskeys válasza:
sokan rendelnek, csak arra figyelj hogy a ram 1 giga legyen, meg valami ismert márkáju is legyen.
2014. máj. 10. 17:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi köszi és köszi :)
2014. máj. 10. 18:50
 15/17 anonim válasza:

Szerintem ezeket nézd át újra mert nincs rajtuk magyar nyelv. Különben én is itt kezdtem nézegetni őket. De én azért szánok egy 20-30 ezret rá. pl:

[link]

[link]

De még találhatsz több ojat amihez ajándék is jár. pl: gyűrű , memória kártya , tok.

2014. jún. 16. 12:14
 16/17 anonim válasza:
a tinydeal messze nem megbízható én senkinek nem ajánlanám nagyon át kell gondolni a dolgot,csak ha muszálj.Én több mint 2 hónapja várok a telefonra...szóval ne nagyon
2016. dec. 9. 20:56
 17/17 Tünde93 válasza:
Tapasztalatom szerint csak addig vállalhatók, amig minden renben megy a rendeléssel! Ha hibás, vagy nem kapod meg, mert a posta elhagyta, bármi ok, akkor onnantól csak bukni lehet velük. Fillérbaszó társaság, akik a saját szabályzatát sem tarja be! Érdemes külföldi véleményeket is elolvasni, sokan csalóknak titulálják őket! Garancia a telefonokra 6 hónap, akksijára csak 3 hónap, de jobb ha nem veszed igénybe, mert sok véleményt olvasni, hogy hónapokat ülnek a javításon, majd visszakapják ugyanúgy!
2017. dec. 13. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!