Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetne helyrehozni?

Hogyan lehetne helyrehozni?

Figyelt kérdés
Van egy androidos telefonom. Eddig megfelelően működött de most valamiért mikor belépek a névjegyzékbe kiírja, hogy The process android.process.acore has stopped unexpectedly. És rájöttem arra, hogy ha letörölöm a viber-t akkor működik. De mihelyt újratelepítem megint ugyan ez az üzenet fogad. Hogyan lehetne megoldani, hogy tudjam használni a viber-t is de a névjegyzékkel se legyen gond?

#hiba #Android #Viber #névjegyzék #The process android.process.acore has stopped unexpectedly
2014. máj. 10. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy factory reset segíthet...
2014. máj. 10. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam azt is, de semmi. Mihelyt visszatelepítettem akkor is egyből kiirta ugyan ezt
2014. máj. 10. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Töröld a névjegyzék datáját az alkalmazáskezelőben, úgy hogy fel van telepítve a viber..

Ha így se megy, factory reset

2014. máj. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!