Főleg játékra melyik lenne jobb?
Vagy egy PS Vita.
Én inkább azt venném, mert jobb a PSP-nél, és a játékok is már inkább erre jelennek meg.
Ha a kommunikációra van tervezve főleg,akkor mi a brének vannak 4 magos,kicseszett erős processzorok benne? Mi a fenének android akkor? Mi a fenének van hozzájuk több százezres alkalmazás bolt? Mi a fenének készítik a játékokat rá?
Hogy lehet ilyet írni,annak tudatában,hogy GTA San Andreas van egy cseszett telefonon?
Itt már nagyon régen nem az a fő dolog...
Ma már semmi meglepő nincs abban,ha játékra kell egy telefon.
Sőt,már 8 magos csodák is vannak.
6 éve a Galaxy minitől összefostam volna magam. Ma meg már megy a rinyálás,ha egy TELEFON nem HD/Full HD,nincs benne NFC. "Csak 4"?" "Mi az,hogy WP-re csak 150 ezer alkalmazás van?"
Fejlődik minden.
De azért van különbség aközött, hogy van rá sok játék, és aközött, hogy minőségi játszást biztosít.
Előbbi a mobilok nagy része, utóbbi a kézikonzol, szerintem(!)
Ár/érték arányban meg megint jobb a kézikonzol, ha a játszás a fő szempont. Többe kerül ugyan egy játék, de többet is ad. Pl. egy Uncharted azért nem egy kategória egy Angry Birds-szel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!