Nekem is Iphone 5s-em van, nem tudom, én megbántam, túl drága... Legközelebb nem hinném, hogy ennyiért vennék telefont.
Igaz, hogy eddig nem fagyott le, de annyit nem ér!! Én nem tudom kihasználni!
iPhone 5S!
-Sokkal jobb az ujjlenyomat-olvasója, mint az Samsung-é (+nagyobb a szenzor, így nem kell húzogálni az ujjod beolvasáshoz). Az 5S nagyon sokszor nem olvassa be az ujjlenyomatod, és sokkal lassabb, mint az iPhone-é.
-Sokkal jobb hangszóró, amely tisztábban és szebben szól.
-Gyönyörű design, sokkal jobb anyagokból készült az iPhone5S (lásd: zafírból készült ujjlenyomatolvasó, ill. kamera; alumínium hátlap, gombok szélen), míg a Samsung majdnem egésze műanyag. A Samsung-nak nagyon gagyi a hátlapja.
-4" kijelzőméretének köszönhetően sokkal kényelmesebb kézben fogni, egy kézzel tudod kezelni teljes egészében. Samsung-nál ezt nem tudod megtenni.
-True Tone vaku. Sokkal szebb, tisztább, világosabb és élethűbb képeket tudsz készíteni sötétben dupla LED-jének köszönhetően.
-Sokkal jobb mikrofon. Pl. telefon beszélgetés közben sokkal élethűbb és tisztább a hangod, mintha a Samsung Galaxy S5-ön beszélnél.
-Ha leakarod némítani a készüléket, jobb oldalt felül található egy kapcsoló, amellyel azonnal letudod némítani (Samsung-nál nincs ilyen).
-Lightning cabel. A töltő bármelyik oldalával tudod tölteni, nem kell azzal törődni, melyik oldalával helyezed be. Ez különösebben éjszaka jön jól, amikor nem kell matatni a töltő bedugása miatt.
"-Sokkal jobb az ujjlenyomat-olvasója, mint az Samsung-é (+nagyobb a szenzor, így nem kell húzogálni az ujjod beolvasáshoz). Az 5S nagyon sokszor nem olvassa be az ujjlenyomatod, és sokkal lassabb, mint az iPhone-é. "
*S5-nek.
Ebben is látszik, hogy utánozni akarja a Samsung az Apple-t. Ezt is összelehet téveszteni, pedig az iPhone5S szeptemberben jött.
Azért az éjszakai fényképezéssel vitatkoznék :)
Nekem ez előtt egy 40 ezre Sonym volt, ami éjszaka szebb képeket csinált 5 mp-s kamerával, az iphonom sötétbe nem csinál jó képeket, sőt nagyon rossz minőségűt! Nappal tényleg tökéletes, de este nagyon nem jó!
Ha leakarod némítani a készüléket, jobb oldalt felül található egy kapcsoló, amellyel azonnal letudod némítani- ezzel is vitatkoznék! szerintem ez tök hamar tönkre megy..olyan kicsi, akár le is törheted és akkor már a telefont nem tudod lenémítani, avagy felhangosítani olyan egyszerűn! Jó kis dolog, de ismerek olyant akinek nem érzékeli, így sokszor kapcsolgatja mire nagy nehezen észleli:))
És a kamerában milyen beállításokat használsz?bár túl sok mindent állítani nem lehet rajta
20:25: Eredetit kell venni nem klónt, és akkor helyreállnak a problémák a fotózással kapcsolatban. Nyílván amivel te fotóztál nem ilyen képeket készít sötétben. [link] . Érthető.
22:48: Ki az aki letöri? És melyik iPhone 5S nem érzékeli? Nevetséges:D (Ajánlom figyelmedbe az eredeti iPhone-t, mert amelyik nem érzékeli, az nem iPhone). Nyílván te ilyen, vagy ehez hasonló "iPhone"-ról beszélsz [link] . De itt most nem ilyenről van szó. Abszolút semilyen beállítást nem használok, mert egyáltalán nincs szükség ilyesmire.
További kifogások?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!