Mit tegyek a telefonommal?
Sony Xperia J
Mostanában egyre többet fagy le,pedig szinte semmi nincs letöltve. Amikor megkaptam akkor sokkal több minden volt rajta és nem volt semmi baja. Már ott tartok hogy a facebookot se nyitja meg. A képeimet sem tárolja. Ha benne vagyok egy alkalmazásba kiírja hogy a másik alkalmazás leállt, amikor a 2-nek semmi köze egymáshoz. Azt is kiszokta írni hogy a google process media leállt. A play áruházba ha bemegyek, tölt egy kicsit és kiírja hogy leállt.2 napja telepítettem újra kb. másfél napig jó volt, tegnap este óta megint nem működik valami jól. 2 naponta telepítsem újra???? Vagy mit tegyek??? nem valami régi telefon, kb. egy éves. Adjam el és vegyek másikat?? segítsetek
nagyon hamar add be egy gsmbe...(vagy dobd a kukába) ez egy gyári hiba androidnál sajnos... válts Windowsphonera jobban megéri.
alacsony árban ajánlom az 520at magasabb árba a 925 öt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!