Valaki tett már függő sony e telójára eredeti szoftvert?
Figyelt kérdés
nos van egy w595öm szeretnék rá flash témákat tenni, de tmobile függő a teló ami meg ugye hát letiltja a flash témákat... a seportalon van egy leírás de nekm az nem működik. elvileg ha eredeti se soft van rrajt akkor mennek ezek... egy boltban 3k ért tennének rá éshát elvileg itthon is lehet akk miért fizessen az ember ?:) ha tudtok ebben segíteni írjatok pls ide vagy privibe:)2009. dec. 27. 09:59
1/6 anonim válasza:
hát ha neked megéri hogy ugorjon róla a 2 év gari akkor hajrá. egyébként haverom is az se portálról csinálta más telóval. neki működott
2/6 A kérdező kommentje:
neharagudj de nemazt kérdeztem hogy szabad e ilyent csinálni :) hanem segítség kéne benne h hogyan... mert azon a honlapon ami van vmért nemjön össze
2009. dec. 27. 15:37
3/6 anonim válasza:
én pontosan ma 1 órája frisítettem a w595-öm szoftverét, próbáld itt:
itt elvileg automatikusan bejön egy ablak ami ezt kínálja. ha nem, akkor az update service-re kell menni>teló kiválasztása> letöltés>telepítés>elindítás, és kövesd az utasításokat... Ennyi!
4/6 anonim válasza:
ha patchelni akarod, azt naon nem ajánlom, mert egy rossz mozdulat és elba****ik a telód. tul sok a kockázat
5/6 anonim válasza:
én 14:19 és a 14:27 is. nekem is w595 van
6/6 A kérdező kommentje:
patchelni szeretném nem frissíteni :)
2009. dec. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!