Ha valakit tiltólistára teszek a telefonomon, az mit hall, mikor hívni próbál engem?
De akkor elvileg kicsöng a másiknak, és ezzel azt üzened, hogy nem akarod felvenni, nem?
Azt hittem, valami olyasmit mondana a hang, hogy arról a telóról nem fogadhat az én telóm hívást, vagy valami ilyesmi...
Én pl beállíthatom mit halljon. Lehet nem elérhető, foglalt, sőt még vissza is tudja dobni a számot, hogy nem létező :)
Ez totál telefon és szoftver függő.
Utolsó, ilyen fajta telóm van. Én úgy látom, hogy ezen simán tiltólistára lehet tenni valakit, de mit hall a másik, mikor próbál hívni engem?
"sőt még vissza is tudja dobni a számot, hogy nem létező"
igazából valami ilyesmi lenne a legjobb, vagy hogy nem lehet engem elérni..ilyesmi.
Miért ne tudnám letiltani? Az lenne a fura számomra, ha nem lenne rajta ilyen lehetőség.
De továbbra sem az a kérdésem, hogy le lehet-e tiltani, hanem hogy ha már le van tiltva, mit "mond neki" a telefonom, ha hív engem?
Nem magamra haragítani akarom, hanem csak hogy vegye észre magát és ne zaklasson. Azért van különbség aközött, hogy "a hívott szám nem kapcsolható" vagy " ön nem kezdeményezhet hívást az adott irányba" vagy "a számon előfizető nem kapcsolható".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!