Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Alcor zestD714I...

Petykesz kérdése:

Van egy Alcor zestD714I tabletem. Freedom apot szeretném használni de nem tudom mert rootolni kellene. Csak fingom nincs hogy kell. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vacakolj ilyenekkel. NE!!!!!!!!!!!!!!!! NE rootold, mert akkor fingod lehet, de tabod könnyen tönkremehet! Próbálj mást! Vagy milyen alkalmazást szeretnél? Talán át tudom küldeni.
2014. máj. 8. 18:48
 2/4 A kérdező kommentje:
A freedom apk-t szeredném de nem tudom rootolás nélkül van valami hozzá hasonló aplikáció ami nem igényeli?
2014. máj. 9. 21:14
 3/4 bonapeteit válasza:
Na ide figyelj. Ez a TABLET , egy olcsó kis teljesítményű , de otthonias játszadozásra teljesen alkalmas. Szerintem , ha fingod sincs a rootolásról akkor hagyd a francba ,mert csak elcseszed a tableted. amugy a rootolás nem a játékok használatára van kitalálva , hanem hogy különböző dolgokat csinálhassunkl a tablettel , amit eredetileg nem engedne. : mint például : uj rom telepítése-telefon felgyorsítása-teledfon rogzítése... Utánna keresek ennek a játéknak , mert nem tudom el hinni , hogy tényleg root kéne a játékhoz.
2014. máj. 25. 22:19
 4/4 bonapeteit válasza:
Most hogy megnéztem , ez a Freedom.apk egy fos szerintem. de ha tényleg kell itt van = elvileg müködik root nélkül. [link]
2014. máj. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!