Egy sms hány karakterből áll samsung S5230-bál?
Erre sajnos nem tudok pontosa választ adni,de nekem is Samsungom van,és amikor megvettem, tapasztaltam h rendkívül kevés karaktert enged írni. Amiket írtam, többnyire 3 sms-ben akarta elküldeni. Ha neked is ez a problémád, akkor állítsd át ékezet nélkülire! üzenetek ---> beállítások ---> szöveges üzenet ---> általános beállítások ---> karaktertámogatás ---> ékezet NÉLKÜLI ! Semmiféleképpen sem ékezetes! Igaz, nekem Samsung F330-am van, de ezeknek általában hasonló a "belsejük" :)
Remélem tudtam segíteni ! :)
szia.ilyen telóm van nekem is.
1 sms = 160 karakter. Mindenkinél, egységesen.
az előző hozzászólónak igaza van, át kell állítani ékezet nélkülire, de nyugi lesz ékezeted. :)
A másik meg az, hogy láthatod a bal felső sarokba hogy 2295 betűt enged írni, ebből levonsz 160-at, azaz 2135-nél kell abba hagynod hogy 1 smsbe küldje el. De ha simán rányomsz arra hogy kész, akkor kiírja hogy hányadik sms-nél tartasz...ennyi az egész.
(Mondjuk kicsit fura nekem is, mert előző telómnál meg a régebbieknél is a 160tól számolt vissza,aztán billent át a második sms-re és újra 160)
Remélem segítettem.
3. válaszolónak:
A küldés beállításokba menj bele és nekem ott volt olyan,hogy karakter támogatás. Samsung s5230-om van. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!