A T-mobilenál tényleg havidíjat kell fizetni, hogy kijelezze a hívószámot bejövő hívásnál?
"A Hívószámkijelzés szolgáltatás révén készüléke kijelzőjén hívás vételekor, a kicsengéssel egy időben megjelenik a hívó fél száma vagy neve abban az esetben, ha
- előfizet a szolgáltatásra,
- a hívást kezdeményező fél szolgáltatója nem korlátozza a hívószám kijelzését,
- a hívó fél nem tiltja le hívószámának kijelzését."
Vannak felsorolva csomagok, melyekben ingyenes, de PONT abban nincs benne amit én választanék.
Ez most azt jelenti, hogy ha nem rendelem meg a szolgáltatást, nem fogom látni ki hív?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Szia!
NO Para...:)
Á.SZ.F.:
"* A hívószámkijelzés szolgáltatás az alább felsorolt díjcsomagok kivételével ingyenesen igénybevehető: Eco, Eco S, Eco XS, Kaméleon, Mobil Otthon, Mobil
Otthon Prémium, Társalgó, Szervusz, Zöldzóna, Paletta díjcsomagok, Relax díjcsomagok, Relax Aranytárskártya díjcsomagok"
én is csak lestem az első wp-met hogy mi a sz*r ez hogy mindenki ismeretlen?meg hogy én is az vagyok mindenkinek
egyszer mikor a beállításokban sz*rakodtam 10.jére
kidobtam a kocsiablakon XD
aztán mondták hogy ez valóban egy "szolgáltatás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!