Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S függetlenítés,...

Iphone 4S függetlenítés, valaki tapasztalat, mit, hogy, mivel?

Figyelt kérdés
Kanadából szeretnék iPhone 4S-t hozatni egy nagyon kedves ismerősömmel, s most mondta, hogy nem független a készülék. :( Ti hogyan függetlenítettétek a sajátotok? Esetleg valaki tudna segíteni? (Holnapután jön meg a készülék)

2014. máj. 6. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

ha legfrissebb iOS 7.1.1 van rajta, akkor eléggé le vagy korlátozva a lehetőségekben. jailbreak híjján csak függetlenítőkártyát használhatsz, ami elég rossz befektetés, hiszen pl. a 9es R-sim, ami talán jó 7.1-es iOS-re, 10-15ezer Ft között mozog, de mikor kijön az iOS 8, akkor vehetsz egy újat, mert nagy esélyel nem fog vele működni.

Vannak az ilyen félhivatalos megoldások. Ezzel nincs tapasztalatom, én nem bízok az ilyesmikben, elküldöd a pénzt egy ismeretlen cégnek(ez is szintén 8-10ezer Ft-os kategória szerintem), aztán vagy független lesz, vagy nem. Nyilván ez is azért rizikós, mert van megbízható is, de én is kicsalhatnék ilyen ürüggyel bárkitől pénzt, tehát vissza is élhetnek a helyzettel, hogy neked függetlenítés kell.

Mondjuk ha ismerősöd lenne az első tulajdonosa, akkor lehet ő megtehette volna a hivatalos függetlenítést, hiszen az sem drágább, de így mostmár mind1.

2014. máj. 6. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :) Ha már a kezemben tartom, mindenképpen jelentkezem újból! :)
2014. máj. 6. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként örülnék neki, ha nem IOS 7.1.1 lenne rajta, mert a jailbreakelést itthon is meg tudnám csinálni.
2014. máj. 6. 20:01
 4/6 bp1985 ***** válasza:
57%
A kinti szolgáltató hivatalosan megcsinálja.
2014. máj. 6. 20:27
 5/6 anonim válasza:
100%

én pl most nemrég függetlenítettem az iphone 4-esem ami francia orange függő volt a zaxgsm.com -on.Ott is ugy kellett, hogy befizettem és 3-4 nap után jött az email hogy kész.Rádugtam itunesre és máris független volt :)

Először én is féltem de megbizhatóak.

Mivel álltalában paypal-al fizetsz ilyen oldalakon ezért nem kell parázni mert vissza lehet igényelni.

2014. máj. 7. 09:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, a kinti szolgáltató megcsinálja cirka 120 kanadai dollárért.

Utóbbi (Y), köszönöm a segítséged. Először próbálkozom a jailbreakkel itthon, s ha nem megy, akkor az.. ;)

2014. máj. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!