Iphone 4S függetlenítés, valaki tapasztalat, mit, hogy, mivel?
ha legfrissebb iOS 7.1.1 van rajta, akkor eléggé le vagy korlátozva a lehetőségekben. jailbreak híjján csak függetlenítőkártyát használhatsz, ami elég rossz befektetés, hiszen pl. a 9es R-sim, ami talán jó 7.1-es iOS-re, 10-15ezer Ft között mozog, de mikor kijön az iOS 8, akkor vehetsz egy újat, mert nagy esélyel nem fog vele működni.
Vannak az ilyen félhivatalos megoldások. Ezzel nincs tapasztalatom, én nem bízok az ilyesmikben, elküldöd a pénzt egy ismeretlen cégnek(ez is szintén 8-10ezer Ft-os kategória szerintem), aztán vagy független lesz, vagy nem. Nyilván ez is azért rizikós, mert van megbízható is, de én is kicsalhatnék ilyen ürüggyel bárkitől pénzt, tehát vissza is élhetnek a helyzettel, hogy neked függetlenítés kell.
Mondjuk ha ismerősöd lenne az első tulajdonosa, akkor lehet ő megtehette volna a hivatalos függetlenítést, hiszen az sem drágább, de így mostmár mind1.
én pl most nemrég függetlenítettem az iphone 4-esem ami francia orange függő volt a zaxgsm.com -on.Ott is ugy kellett, hogy befizettem és 3-4 nap után jött az email hogy kész.Rádugtam itunesre és máris független volt :)
Először én is féltem de megbizhatóak.
Mivel álltalában paypal-al fizetsz ilyen oldalakon ezért nem kell parázni mert vissza lehet igényelni.
Igen, a kinti szolgáltató megcsinálja cirka 120 kanadai dollárért.
Utóbbi (Y), köszönöm a segítséged. Először próbálkozom a jailbreakkel itthon, s ha nem megy, akkor az.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!