Az egyik hálózatban letiltott telefont függetlenítés után lehet használni a másik hálózatban?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy Lg G2, de lehet szó egy másik telefonról is, itt most nem ez a lényeg.
Megvásárolom Telenor függőként és mondjuk az előző tulaj hűségidőre vette de utána nem fizeti az előfizetését (vagy részletét ha részletre vette).
Ezek után letiltja a Telenor a telefont a hálózatról de én időközben függetlenítettem (nem feltétlen a telenornál) akkor mondjuk más hálózaton tudom használni? Vagy ha már megtörtént a tiltás akkor lehet még függetleníteni?
És még egy kérdésem lenne, hogy a külföldi bad esn meg bad imei-es telókat lehet magyar hálózaton használni? Függetlenítés után vagy valahogy máshogy?
Kérem olyanok írjanak akik konyítanak is hozzá.
Előre is köszi mindenkinek
2014. máj. 6. 17:23
1/4 anonim válasza:
Ha letiltják akkor egyik hálózatban se fog működni. Tökmind1 független e vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Függetlenités csak hálózati zárat oldja.Attól még az imeid tiltva lesz a gsm hálón és ugyanúgy nem fogsz tudni telefonálni vele és a szolgáltatók csereberélik ezt a tiltólistát
3/4 lustig válasza:
Az imei számot is fel lehet törni, de ez már bűnözői kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!