Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi okozhatja a telefon újraind...

Mi okozhatja a telefon újraindulását?

Figyelt kérdés

Van egy Galaxy Nexus-om és random újraindul. Stock ROM-mal és custom rommal is jelentezik a probléma.

Overlockolva sosem volt, az akkumulátor eredeti. Napi egyszer töltöm, viszonylag jól bírja.

Egy angol szabványú töltőm van hozzá de nincs átalakítóm és ezért SonyEriccson (xperia x8) töltőfejével töltöm.

Lehet hogy az rontott el valamit?

Ha jól emlékszem a töltőn indult ujra előszőr.

Általában használat közben indul újra legtöbször egy alkalmazás, folyamat indításakor. De van mikor hozzá sem nyúlok és nem már csak azt látom hogy a pin-kódot kéri.

2014. máj. 6. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Töltőnek köze sincs az egészhez, ennyiben tudok segíteni, azt viszont nem tudom megmondani, hogy akkor mégis mi csinálja.

Az biztos, hogy nem a szoftver, hisz ahogy írod stock és custom rommal is próbáltad, így valószínűleg a hardver hibásodott meg valahol.

2014. máj. 6. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos! :( valószínű ezt már gondoltam.
2014. máj. 6. 18:06
 3/4 lustig ***** válasza:
nézesd végig víruskeresővel, hátha az segít (pl a microsd kártyán van a vírus)
2014. máj. 8. 04:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Hülye vagy? Nincs is SD a nexus szériában. Illetve írtam hogy több rom-mal is próbáltam. Factory reset nélkül már pedig tudniilik nem megy.

Odinnal is ujra lett húzva és úgyis előfordul néha a probléma. Annyit tudok hogy nem szoftveres a gond. Egy vírus (legalábbis androidon) nem tud hardveres kárt okozni.

2014. máj. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!