Vélemények az LG KP 502 és az LG kp 500?!
Nekem rózsaszín LG KP500-am van, és nagyon tetszik maga a telefon, a külső és a menü! Ezelőtt LG shineom volt, és ahhoz képest nagy fejlődés hogy a zenelejátszás sokkal hangosabb benne. A widgetek és a gyorstárcsázási kezdőlap is tökjó, meg az is hogy lehet külön külön háttereket állítani :) Viszont ami nem túl jó benne szerintem az a kamera (bár este jó képet csinál, mikor legutóbb használtam nappal szerintem elég szürkés képei vannak). + szerintem a hozzá adott LG PC suit program kezelhetetlen, eddig csak egyszer sikerült fel raknom rá képeket, azóta vettem memóriakártyát is, amit a pc suit program nem is érzékelt, sőt a korábban feltelepített fájlokat sem jelenítette meg, úgyh annyira nem tudom kihasználni ilyen szempontból sajnos :( bár lehet mégegy próbálkozást megérne, de jobban szerettem a shinenál hogy nem kellett hozzá külön programot használnom.
Azt viszont nem nagyon tudom miben más az 502 az 500hoz képest a nyomógombokon kívül :)
Ahogy én megnéztem mind a két telcsi ugyanazt tudja csak az 502-ben infra is van és a kamera 3.15 MPixel míg az 500-nál csak 3.0 MPixel.
Ennyit vettem eddig észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!