Mit lehet tudni a viberöl?

Egy program androidos telefonra, tabletre, laptopra, számítógépre. Internet segítségével működik: ingyen küldhetsz üzeneteket, és hívhatod fel azokat, akiknek szintén le van töltve a viber. Néha vannak vele gondok, de semmi komoly, rendesen használható. "Matricákat" is tölthetsz le, amiket szintén elküldhetsz üzenet formájában, de ez még mindig csak virtuális, vagyis nem tudod megfogni/kinyomtatni. Képeket, videót, animált és rajzot is küldhetsz a többi viberes ismerősödnek, akikeknek meg van a telefonszáma. Engem csak az idegesít, hogy ha valaki küld nekem egy üzenetet, akkor feloldja a telefon "kódját".
Remélem tudtam segíteni, de ha még van kérdésed, írj priviben.
elövigyázatosságbol 1 egyenleg nélküli telszámot(SIMkártyát)regisztráltam a viber-re..
most ,hogy tapasztaltam( és sok pozitiv visszajelzést olvastem) kérem válaszoljonak hogyan tudom megváltoztatni az elsö számot egy másikra ugyanazon az eszközön
(ugy tapasztalom a viber eszkőzt regisztrál valahogy mert SIM nélkül is müködik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!