Szerintetek melyik telefont éri meg jobban megvenni? Samsung galaxy s5 vagy iphone 5s vagy htc one? És ha lehet azt is írjátok oda légyszi, hogy miért.
Attól függ, hogy mik a prioritásaid. Tipikusan mondjuk egy kreatív szakmában dolgozó reklámmenedzserhez, manökenhez jobban illik az Iphone, nagyobb ezekben a körökben a presztízse, míg egy technológia-b.u.z.i mérnökhöz az Androidos telefon illik.
Galaxy és HTC közt belsőben nagy különbség nincs, a Galaxy borítása kevésbé kényes, jobb strapásabb környezetben is, míg a HTC ékszer-szép, de kényes borítású, inkább egy olyan menedzserhez illik, aki csak zakó zsebben, ha nő kis-táskában tokban tartja a telefont, és az asztalon is alátétre teszi.
Tökéletes telefon nincs.
Itt 2 kérdés van. Ios, v android (ez egy örök vita, nem lehet eldönteni melyik a jobb, itt igazából rád van bízva melyik tetszik jobban, milyen vagy, milyen a személyiséged, környezeted, melyik kijelző méret tetszik).
Ha android, akkor meg minimális különbségek
htc:ultrapixel kamera ami kicsit elmarad a többihez képest, szép formaterv, minőségi fémház, ami karcosidik, jó hangszórók
samsung: műanyag borítás, ujjlenyomat leolvasó, pulzus mérő, minimálisan ellenáll a víznek (ip67), ultra takarékos üzemmód
a hardver (a fent említetteken kívül) uaz. Szerintem itt is a külső és a stílusod számít, h milyen irányba hajlasz.
szaksajtó:
Szerintem jelenleg nincs jobb az iPhone 5s-nél, nekem is az van, egyszerűen tökéletes. Valószínűleg hosszú távra veszed, ebből a szempontból is jobb, mivel az iOS sokkal jobban optimalizált, pár év múlva is közel tökéletesen fog futni az 5s-en.
Ha valami érthetetlen okból nem szeretnél iPhonet, akkor a másik kettő közül én biztosan a HTC-t venném. A Samsung telefonok tekintetében nem túl jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!