Elektronikához értők, mi történik ha 2100mAh-ás li-pol aksit 2000mAh töltővel töltöm?
Láttam olyan külső akkumulátort aminek a kimenete 5v 1000mAh és 5v 2000mAh.
A telefont rá lehet rakni néha a 2000resre? A gyári töltője 1200mAh.
Nem károsítja a 2000 a polimer aksit?
szóval akkor pontosítsunk. a külső akks 6800 mAh-s, ez ugye mind1, többször fel lehet vele tölteni a telefont.
a telefon töltője 1,2 A-t tud leadni, a külső akksi pedik akár 2A-t, így elméletileg gyorsabban fogja feltölteni a telót. nem mondanám azt, hogy káros, mivel gondolom, attól, hogy gyárilag 1,2 A-es töltő van hozzá, attól függetlenül nem ez a maximális bírása. Azt mondjuk én nem tudom megerősíteni, hogy a telefonban lévő szabályzó nem veszi fel
Okés akkor az hogy gyorsabban tud e majd tölteni az akkor a telefontól függ,majd akkor meg látom ha már meg lesz a ketyere.
Utolsó,én is arra gyanakszom hogy az élet tartam csökken, mert hát logikus lenne akkor gyárilag is nagyobbat adni ha nem jár semmi negatívummal.
Maradok annál hogy amikor csak lehet inkább a gyári töltőt használom és ritkán rakok a 2A-esre.
köszönöm a válaszokat,megy a pontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!