NOKIA Lumia 520? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Holnap megyek venni telefont és ezt néztem ki 31e-ért szerintetek jó lesz nekem? amire kellene:
-zene
-játék( angry birds ilyesmi)
-telefonálás
-NE FAGYJON LE!!
ennyi lenne szerintetek?
2014. máj. 5. 21:30
1/11 anonim válasza:
Játékon kívül igen, tökéletes lesz. Azért mondom, hogy játékon kívül, mert 512 MB RAM van benne, ezért a jobb grafikát és nyers erőt igénylő játékokat nem lehet telepíteni rá. Mondjuk Angry Birds azt hiszem pont fut rajta, de van pár játék, ami nem.
2/11 A kérdező kommentje:
ami fut a haverom 620-án az fog ezen is nem?
2014. máj. 5. 21:44
3/11 anonim válasza:
több a játék ami fut rajta a store-ból mint ami nem...
a legolcsóbb okostelefon ami a "nagyok" stabilitását és megbízhatóságát is garantálja
de ha mondjuk asphalt 9-ezni szeretnél majd akkor tényleg jobb lenne a 525
de ha ez nem súlyos kritérium akkor nagyon jó választás!
4/11 anonim válasza:
ami a 620-on elszalad az ezen is bőven
5/11 anonim válasza:
Igen, ami haverod 620-asán megy, az vígan elmegy 520-on is!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek mindenki kapta ezt a zöld pacsit vagy mi ez :)
2014. máj. 5. 21:53
7/11 A kérdező kommentje:
Meg vettem és tiszta BOTRÁNY!!!!!!!! nem ám csak hazudok :D K--va jó huhúúú el se tudjátok képzelni 34e-ért OLYAN TISZTA SZÉP HANGOS HANGZÁSA VAN HOGY CSAK NA. A játék eddig minion rush physi bricks bridge architect holnap meg angry birds-t és leszedem :). A telefonálás a kis régi vodafone smart 858-hoz képest huhúúú :D ÉS NO AKADÁS
2014. máj. 6. 21:24
8/11 anonim válasza:
jó látni ezt :D
én is valahogy így fogadtam az első wp-met
9/11 anonim válasza:
És a 8.1-es frissítés után ez az élmény csak fokozódni fog ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem már nem kell android :D vége még egy ember elpártolt onnan :)
2014. máj. 7. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!