Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az a mobil, amelyik...

Melyik az a mobil, amelyik hamgosan mondja, hogy melyik menüpontban vagy?

Figyelt kérdés
van amelyikben a GPS is nem csak térképes, hanem hangosított, mint az autókban levők is? és melyikeknek a legnagyobb a képernyője? nincs mindenhol feltüntetve, folyamatosan böngészem a mobilos oldalakat, de nem tudom mit érdemes megvenni kb 100 000 ért.( választék az van, de nem látom tisztán mikor kerül sokba pusztán a márka és mi az amelyik tényleg ér annyit)
2009. dec. 26. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A Motorola F3 tud olyat, hogy mondja, melyik menüpontban vagy, akár magyarul is, de ebben még színes kijelző sincsen, nemhogy GPS :)

{nekem ilyen van}

2009. dec. 26. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam szervíz miatt volt kölcsönben egy Nokia E50, és angolul mondta, (bár lehet rá tölteni más nyelvet is) és felolvasta volna az sms-eket is
2009. dec. 26. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
mintha sony ericsson lett volna,( futólag láttam egy pasinál) de a neten nem találom, köszi a válaszokat
2009. dec. 26. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!