Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket ajánlanátok: HTC One...

Melyiket ajánlanátok: HTC One M8 vagy Samsung Galaxy S5? Indokot is legyetek szívessek!

Figyelt kérdés

2014. máj. 4. 21:18
 1/4 b95 ***** válasza:

Én a One-t választanám, mert szerintem megbízhatóbb, időtálóbb, jobb a szoftveres felszereltsége; jobb minőségű a ROM, illetve a gyártói cuccok is jobbak a HTC-nél, mint a Samsungnál. És nem elhanyagolható az sem, hogy a HTC S-LCD3 kijelzővel rendelkezik, nem AMOLED-del.

A Samsung mellett a jobb szervízhálózat szól - más kérdés, hogy szükség is van rá. :D

2014. máj. 4. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

HTC One M8.

A külső, dizájn, anyaghasználat fényévekkel jobb, ezt a Samsung fanok is beláthatják.

A hangszóró szintén összehasonlíthatatlanul jobb, ez nem kérdéses.

A szoftver letisztultabb, szerintem jobban is néz ki (ezt mindenki döntse el magának), és gyorsabb is.

A DotView tok ötletes és szintén jól néz ki.

Amibe nem kérdés, hogy rosszabb a One, az a kamera. Nagyon szarnak nem mondanám, ha nem fényképezel minden nap minden percében, akkor elég a One, de ha ez nagyon fontos, akkor inkább S5. Itt megnézhetsz pár mintaképet, szerintem gyönyörűek, nekem bőven elég lenne, de valakinek ez kevés: [link]

One nem vízálló, ha ez fontos, akkor szintén S5 (bár akkor már inkább Xperia Z2).

2014. máj. 4. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A One gyorsan merül, nekem pedig az eléggé fontos valamint a vízállóság is jól tud jönni, mert véletlenek mégpedig vannak. A Samsung szoftverét (szokás szerint) elcseszték, külföldön szó szerint mindenki viszi vissza fagyás miatt a telefont, valamint az anyaghasználat miatt is oltják rendesen a tulajok. Én most Xperia Z2-t fogok venni, a mobilarena.hu különösen ajánlottra értékelte ami azért nem semmi és tényleg mindenben übereli a két konkurenst. Egyedül infra nincs benne, cserébe annak van a legnagyobb akksija, 3200 mah.
2014. máj. 5. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:

"A One gyorsan merül"

Egyáltalán nem, jól bírja az aksija.

2014. máj. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!