Sony Xperia SP tulajok! Elégedettek vagytok?
de...pont így éreztem
mondjuk én egy gyári hibás xperia u után tettem szert egy sp-re ami megintcsak gyanus volt
fagyogatott, random ujraindult stb 1 hónapot és 2 hetet szenvedtem vele..gyors szerviz után rögtön tuladtam rajta
és nekem ennyi elég is volt a sony részéről...volt alkalma bizonyítani
,,Nem érzitek néha hogy kevés a hardver?"
Én nem tapasztalok ilyet, minden gyorsan és jól fut.
,,vagy hogy gyenge a kamera vagy a kijelző minősége?"
A kamera, nem a legjobb, de az én nem túl magas elvárásomnak megfelelő, habár a vaku szerintem gyenge és eltorzítja a képek színeit (nem kicsit, nagyon). A kijelző minősége szerintem jó, mivel nincs nálam mindig egy iPhone 5S, amivel összevethetném, szerintem jó a kijelző. + előny a tft-nek, hogy a fehér, az tényleg fehér, nem úgy, mint a z amolednél, de a fekete tényleg csak sötétszürke. Ez főleg akkor tűnik fel, mikor nem szemből nézem a mobilt, vagy amikor a valami nagyobb rész fekete a kijelzőn.
Szerintem jó vétel.
ami érdekes nekem a másfél hónap után azt mondták a szervizben hogy ez vele jár...mármint a fagyogatás, meg az ujraindulás(ami ált telefonhívás kezdetekor történt....mikormáskorugye)
azt mondták ujrahúzzák a rendszert és ennyit tudnak tenni
ezért adtam gyorsan tul rajta mert nem tartottam megbízhatónak egyáltalán...de lehet hogy gyári hibás volt mint az U-m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!