Egy telefon (nokia 5530) tényleg lassabb lesz egy 16 Gb-os memóriakártyától? (akadazás stb. )
Igen is meg nem is.
Azok a programok lassulnak be, amik ez egész memóriakártyát kezelik. Pl a zenlejátszók, galéria, stb.
Ha sok programot raksz fel azt is érdemes mappákba rakosgatni, hogy a menü működése gyors maradjon.
Én az 5800-ámon speciel csináltam egy kuka mappát is amibe belepakoltam azt a sok gyári kacatot amit nem használok, pl súgó, másoló, stb. De érdemes a kamera menüpontot is kukázni, a kameragombra úgyis elindul a fozótás, az óra is mehet, mert az is előjön ha rábök az ember az időre. és ez xpress menü dolgait is kukáztam pl: galéria.
sok okosságot olvashatsz a www.nokiaprogramok.hu 5530 fórumában
3-as vagyok:
Egyáltalán nem. Ez még 2002-ben volt probléma, a világ második Symbian S60-as telefonja megjelenése idején (Nokia 3650), úgy kb 2004-ig (A Nokia 7610-es ig).
Ez ma már csak legenda. Ugyan úgy, mint ahogy sokan azt hiszik, hogy az akksikat először 12-16 óráig kell tölteni. BAROMSÁG. Lassan 2010-es írunk vegye mindenki észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!