Nagyon sürgőss! Miért nem megy bele a sim kártya a samsung galaxy SIII-ba? Túl nagy? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval a sim kártya túl nagynak bizonyul.. és nem fér bele.... halotam már erről, de nem tudom hogy hol lehet lekisebbíteni? kb mennyibe kerül? esetleg házilag nem lehet megcsinálni?2014. máj. 3. 17:43
1/3 anonim válasza:
Házilag inkább ne. Microsim kell bele. Egy használt mobil kereskedésnél kb. 500 Ftért levágják neked. Vagy szolgáltatónál kicserélik neked, vodánál ingyenes, tmobilnál azt hiszem 5eFt.
2/3 dirtboy válasza:
meglehet házilag is,youtubeon van videó de óvatosan kell mert ha rosszul vágod nem lesz jó az érintkezés és nem fogja a telefon érzékelni a simet.
gsm boltokban vagy szolgáltatóknál is megoldhatod a problémát.
gsm-ben egy pillanat alatt levágják neked egy sim vágóval max 1000ft ot kérhetnek.
szolgáltatónál nem tudom kell e fizetni vagy levágják esetleg kicserélik ingyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2014. máj. 3. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!