A Lumia 520 jó választás?
Galaxy Mini után egy megváltás lesz.
Android fan vagyok, de Lumia 520-at választanám ebben az árkategóriában, egyszerűen 30 ezer alatt az Androidos mobilok semmire sem jók.
Én is galaxy miniről váltottam lumiára
Olyan lesz mintha 2 év androidsamsung betegségekben fulldoklás után lélegeznél fel :)
Nagyon hamar meg lehet szeretni mert nem lesz akadozás,fagyás,laggolás,random kikapcsolás,kibekapcsolás,5perces bootidő,
És ami nekem a legjobb volt..már megszoktam de elsonek nagyon meglepo volt h megnyomom a gombot vagy az alkalmazás csempéjét..és azt késés nélkul feldolgozza a telefon és akadásmentesen csinalja a kivant funkciot...
Meg nem lesz olyan h irsz chaten és nyomkodod a betuket és a chatablakban csak masodpercek mulva irja ki a telo
Szoval nyugodt szivvel ajanlom..de tenyleg ink az 525..nehogy csalodas erjen az appstoreban
Sziasztok!
Nekem ezzel a telefonnal van a problémám,tudtok segíteni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!