Meddig bírja kb?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s advance-em van. Nektek meddig bírta?2014. máj. 3. 11:50
1/5 A kérdező kommentje:
Mármint arra gondoltam hogy mikor eri el azt a szintet amikor mar nem.tudom bekapcsolni? Hetvegeken 2x kell tolteni mert annyit hasznalom, de hetkoznap 1x.
2014. máj. 3. 11:54
2/5 Tengor válasza:
2 év 2 hónap 1 hét 4 nap 17 óra 34 perc 20 vagy 25 másodperc.
3/5 A kérdező kommentje:
értelmes választ szeretnék! előre is köszönöm
2014. máj. 3. 22:24
4/5 anonim válasza:
sajnos az enyém sem lesz értelmes..
ugyanis azt hittem, rossz aksit fogtam ki...kapott egy hard resetet, azóta jobb...
aztán valaki mondta, próbaként játszunk olyant, hogy 100% töltöttség után tegyem repülő üzemmódba...három napig nem használtam, és 96%-on állt...
ezután már csak az lehet, hogy a háttérben feleslegesen fut valami..
5/5 A kérdező kommentje:
Mar elertem arra a szintre hogy hetkoznap is 2-szer kell tolteni..azaz 1,5 szor kb...hetvegenkent pedig 2,5 kb...meg LASSU, alig hoz be dolgokat.
2014. máj. 22. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!