Vajon lekövetnek, segtíség?
Ha azt a kártyát hsználod, amit kaptál a fickótól, bármikor bemérnek, ha zűrös ügybe keveredtél...
Sőt még egy egy magánszemély is bemérhet!
a telefonnal ugyan ez a helyzet!
Ha akarnak MEGTALÁLNAK!
#1, ne ijesztgesd szegényt!
Magán személy nem fogja bemérni sem a SIM kártyát, sem a telefont.
Még a rendőrségi is csak akkor, ha piszok nagy disznóság elkövetésével lehet kapcsolatba hozni (sima lopás miatt nem fáradnak).
Ha nem hitelre vette, akkor nincs para. Ha hitelre vette és nem fizeti a hitelt, akkor viszont a szolgáltató rövid időn belül letiltja a telefont.
A Lumiáknál létezik olyan, hogy telefon nyomon követése, elvesztés, lopás esetére. Tehát igen, simán bemérhető a telefon.
#7, gyári visszaállítás után is működik a követés? Átfutottam a linket, de nem találtam róla infót.
Kérdező: ha el akart volna rabolni, akkor elrabolt volna ott és akkor. Egyébként ha ennyire parázol, miért nem webshopban vásárolsz?
Tengor: Véleményem szerint igen. Bár én még nem csináltam a telefonomon HR-t, de ez ettől független, mivel a WindowsPhone honlapján kell beállítani. Persze ehhez az is kell, hogy a hozzá tartozó Microsoft fiókkal belépjenek.
Mivel ez a szolgáltatás telefonhoz kötött (legalábbis úgy logikus), tudtommal sim csere után is fellelhető a teló.
Előző vagyok.
Kipróbáltam, sim csere után is működik a telefon nyomkövetése, tehát telefonhoz kötött szolgáltatásról beszélünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!