Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230on a google map...

Samsung S5230on a google map ingyenes?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
internet kapcsolat kell.
2009. dec. 25. 12:31
 2/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy ingyenes-e. Én mondjuk úgy használtam a google map-ot, hogy nem volt a kártyámon pénz. De volt rajta valahogyan 1 mb ingyen net. Azt a tesóm lenetezte, de a google map még így is működik. Szóval nem tudom. Van aki azt mondja, hogy miután feltöltöm a kártyámat, le fogja venni az árát.... Hát nemsokára kiderül. Bár remélem nem...
2010. febr. 12. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha van mobilnet előfizetésed akkor ingyenes. Ha nincs akkor az adatforgalom után fizetni kell.
2010. febr. 13. 10:10
 4/7 anonim válasza:
Feltöltöttem a kártyámat, és nem vett le róla pénzt, szóval a google map használata ingyenes! :) Legalábbis nekem... :)
2010. febr. 18. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, az adatforgalom pénzbe kerül. Egy körzet behozásáért 200kilobájt adatot tölt le, ami200-400ft
2010. ápr. 27. 15:42
 6/7 anonim válasza:

erre a kérdésre a választ én sem tudtam egy ideig.

De amikor elkezdtem benne ,,nézelődni" .. és egy hónnappal utána 8000 Ft-os számlám lett, rájöttem.. h nekemnem ingyenes.

2010. máj. 4. 16:23
 7/7 anonim válasza:
nekem úgy is működött, hogy nem volt kártya a telómban, pénz meg pláne nem. szóval szerintem ingyenes.
2010. aug. 24. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!