Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

a sony xperia l-t vagy sp-t szerettem volna, de azokról nincs túl jó közvélemény. nézegettem az érintőképernyős telefonokat, minden márkát, de nem találtam megfelelőt, és abban is biztos vagyok, hogy nem láttam mindet. ha tudnál segíteni, elvárásaim: ne legyen 5 hüvelyknél nagyobb, hátsó több mint 6 mp-s kamera, elöl mindegy, csak ne 1-nél kevesebb. android rendszer: 4.1 vagy 4.0 jelly bean, vagy ice cream sandwich. lány vagyok, így lányosabbat, ne bazinagyot. ár: 40 és 60 ezer között (esetleg 70) ha tudsz alkalmas telefont, írd le a nevét, köszi :)

emellett az xperia telefonokról is szeretnék véleményt kérni a tulajdonosoktól.

2014. ápr. 30. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
xperia sp-m van, nekem teljes mértékben bevált. nincs semmi baja, amiket a fórumokon lehet olvasni, még a 4.3-mal sem. viszont az első kamerája nincs 1 mpx. 70k alatt nexus 4 a legjobb, de lehet hogy 75k nem tudom pontosan.
2014. ápr. 30. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Alcatel Idol S
2014. ápr. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!