Miért van az, hogy a Samsung Galaxy S6310-es telefonom lassabb, mint a barátom Samsung Galaxy Mini 2-es telefonja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A Youngnak nagyobb a kapacitása is eleven,de a játékok akadnak rajta és a Mini2-őn nem! Ez miért van?
Rendszeresen bezárom a háttérben futó applikációkat és widgeteket de még mindig lasúbb mint az.Például a Subway Surf játék a Mini 2-őn akadásmentesen játszható és ezt én saját szemmel láttam,de az enyémen nem. Mi lehet a baj?
2014. ápr. 30. 15:34
1/3 anonim válasza:
nekem mini 2 van és nem megy rajta a subway surf. biztos valami laggod van, vagy vírusod. vidd el az egyik gsm boltba, és kérdezd meg ...
2/3 A kérdező kommentje:
de annak lehet az az oka,hogy az övé rootolva volt? de ugyan az az android neki 2.3 nekem 4.0
2014. ápr. 30. 15:43
3/3 anonim válasza:
4.0 az egyik leghwigényesebb android, sokkal többet "eszik" mint a 2.3. Ezért akad a tieden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!