Ha frissítem a telefonom (SE) szoftverét, minden adat elveszik? Az sms-ek is?
Tudtommal minden adat elvesztődik szoftverfrissítésnél! Ha jól emlékszek: igen, nálam az SMS-esek is elvesztek!
De ha frissíteni kell a szoftvert, vagy baj van vele, akkor megéri rááldonzi azt a pár SMS-t, utána jobban fog menni. :)
Boldog Karácsonyt!
15/F
El. De ha non kellenek az sms-ek akkor azt lekérheted a szolgáltatótól.
Boldog Karácsonyt!
Köszi szépen a válaszokat! Hogy lehet az sms-t lekérni a szolgáltatótól? Lementik nekem? vagy...nem értem..:D :S Lementeni én is letudom...:)
Boldog Karácsonyt!
Szia!
Nagy hülyeséget mondott itt valaki. Nem kérheted ki a kiszolgálódtól, náluk már nem is tárolódnak,csak a Nemzetbiztonsági Hivatalnál van meg mindegyik,ahhoz meg nyomós okod kell,h legyen,h visszaadják :)
Egyszerüen backupold (biztonsági mentés készítése) az sms-eket, ezer program van erre, aztán frissítsed a telcsidet.
Köszi szépen, Utolsónak is! Nem értetlenkedni akarok, de ha backup-olom, utána vissza is lehet tenni a telóra? Fontos sms-ekről van szó!
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!