Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudok választani, hogy...

Nem tudok választani, hogy Samsung galaxy s3 vagy s4 mini? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami telefon szakértő de úgy hallottam hogy mind 2 megkapja az android 4.4 kitkat ot.Ez igaz ? Melyik telefon tud többet és mit? Az s4 miniben vannak olyanok mint S Voice, Social tag, Direct call, Smart stay, Smart alert, S Beam, Samsung Link, Buddy photo share,AllShare Cast, Design, Pop up play, Best photo, amik megtalálhatóak az s3 ban . Vagy van olyan asz s3 ban mint S Travel, Group Play, HomeSync & Samsung Link, az s4 miniben ? (más telefonok nem érdekelnek ) ezekről szeretnék véleményt mert nem tudok dönteni. Nagyjából netezésre játszásra videónézésre kell a telefon.

#S4 Mini #kükömbségek
2014. ápr. 29. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

ezek az s lóxarok minek neked?

nekem s4-em van, eddig talán egyszer használtam s programot...

2014. ápr. 29. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
S4 miniben is van minden.Inkább ezt venném a helyedbe.
2014. ápr. 29. 16:58
 3/4 anonim válasza:
Én is S4-et vennék! :)
2014. máj. 18. 08:39
 4/4 anonim válasza:
*minit
2014. máj. 18. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!