Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vajon szériahibás, vagy...

Vajon szériahibás, vagy szoftverhibás lehet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sony Ericsson W395 -öm van, és a következő "problémák" vannak vele:

- mikor bluetooth-on kapok valamit, nem rezeg, nem is jelez csengőhanggal, mint a SE-ok általában

- készenléti állapotban mikor megnyomom az oldalsó (erősítő) gombot, nem írja ki a tel.számom, és h mennyi hely van a memkártyán ( mint a SE-ok általában kiírják)

- 100 bejövő sms után kiírta, hogy megtelt, holott elvileg 500-at kéne tudnia tárolni

- csak 1 db ébresztőt lehet beállítani, holott a SE-onokban általában többet is

- ébresztéskor nem rezeg, csak zenél

- se videoDJ, se photoDJ nincs rajta

Köszi, hogy végigolvastátok, és kérlek segítsetek! A telcsi még nincs fél éves, újonnan vettem, 1. gazdája vagyok!

2009. dec. 24. 22:40
 1/6 anonim válasza:
nekem is kb ez volt csak nekem k800i-m volt. én bevittem a vodába és garira megcsinálták am és szoftverhiba:)
2009. dec. 24. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! És, ha én itthon szoftvert frissítek rajta, akkor szted jó lesz? Neked minden megjavult rajta? Ugyanezek voltak a hibák?
2009. dec. 24. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg megjavulhat,de ha nem függetlenül vetted akkor nem valószínű hogy van hozzá új szoft.
2009. dec. 26. 12:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Újonnan vettem, T-mobilos. Azért is gondoltam, hogy a SE honlapjáról frissíteném be, vagy pedig van olyan progi, amit letöltök gépre, és az automatikusan befrissíti.... a kérdés már csak az, hogy megéri-e? Mert ha megteszem, elvileg ugrik a garancia...:S

Köszönöm a választ!!

2009. dec. 26. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A honlapról letöltött SEUS alkalmazás teljesen legális,azzal nyugodtan frissíthetsz,de ismétlem:nem valószinű hogy van hozzá szoft.Ha garis inkább vidd be szervízbe!
2009. dec. 26. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen! De...miért nem valószínű, hogy van hozzá új szoftver?
2009. dec. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!