Gyári visszaállítással újra a gyári android lesz a telefonon?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 13:34
1/4 dirtboy válasza:
csak akkor ha idő közben nem raktál rá másikat,akkor ugyan az lesz és mindent töröl amit te rátettél
2/4 anonim válasza:
Az lesz rajta ami most is rajta van, csak törlődnek az akalmazások, a beállításaid, a google fiókod, sms-ek, telefonszámok meg ilyenek.
3/4 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám visszaállítani a gyári androidot? 4.1.2 volt rajta gyárilag, azóta frissítettem 4.3-ra, ami egy kalap szar, belassul tőle a telefon, lefagy, pedig a Sony Companionnel telepítettem fel, és le is vettem a fejlesztési lehetőségekben dolgokat, h gyorsabb legyen (ami vmennyire működött is), de sokszor baromi lassú, néha 10s mire betölti pl a Névjegyzéket!!! ami valljuk be nem egy nagy megterhelő feladat.
Sony Xperia SP-m van
2014. ápr. 29. 14:00
4/4 anonim válasza:
A gyári visszaállítás nem fogja lejjebb vinni.
Nézz utána neten, (how to downgrade xperia SP)
vagy ami egy kicsit könnyebb: telepíts egy Jelly Bean alapú Custom ROMot (ettől még jobb is lehet mint az alap Jelly Bean-nel)
Ha nem akarsz a szoftverbe nyúlkálni, akkor szervizbe vidd el, ott lehet hogy megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!