Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az erősebb, vagy...

Melyik az erősebb, vagy használhatóbb prociban, az Alcatel OT Idol, vagy az Idol Mini?

Figyelt kérdés

Idol Mini:

[link]

Idol:

[link]

2014. ápr. 29. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel csak szívni fogsz. Remélem tudod, bármelyiket is választod.
2014. ápr. 29. 14:03
 2/5 anonim válasza:
Mert van tapasztalatod ezzel a telefonnal kapcsolatban ?
2014. ápr. 29. 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Van tapasztalatom a márkával kapcsolatban, még a régi, francia időkből. Sok olyan tulajdonsága volt, amit más gyártók nem használtak. És bizony ma a kínai Alcatel is egyre jobb. Vannak egyes típusaiban "elhibázott" dolgok, mint a miniben a fél giga memória, de ott vannak a nagyok mögött, mellett is.

Ezért kérdezem, hogy AKI ISMERI a technológiát, vagy a konkrét készülékeket, mi a véleménye róla. A Mininek a SoC száma is kisebb, de a GHz viszont lényeges nagyobb. Az 512 MB memória viszont ezt nagyon lerontja, vagy nem? Egy roottal és program pucolással, esetleg jobb optimalizációval meg lehet ezt oldani?

2014. ápr. 29. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én WP fan vagyok, de a Lumiámat rommá törtem. Mivel saját pénzemen élek, így valami olcsó, de okos telefon kellett. Így lett az Idol mini.

Nincs vele bajom, bár siratom a Lumiámat, de nagyon, mert mégiscsak más.

Igen, kevés a memória, de egy kis odafigyeléssel nem lesz gond. Pl ne nyiss meg egyszerre 26 000 programot, mert kb 3 program után érezhető, hogy lassul.

Amúgy szép telefon nagyon, a kijelzője gyönyörű, a kamerája pocsék. Zeneileg rendben van, csak azt nem értem, hogy mi a francnak kell neki 30MB a RAM-ból, hogy zenéljen.

Újra nem indult még, ki nem kapcsolt magától. Igaz, progamokkal se tömöm tele. Kell 1-2 program a mindennapi életemhez, és kész. (Facebook alapból rajtavan)

Alapból nem mondanám lassúnak, de a hasonló hardverű WP jóval gyorsabb. Viszont néha megál benne az élet. Mint írtam, 3 program futása még kielégítő sebességet ad, de egy Zene, FB-chat, Google Maps, Qando (bécsi tömegközlekedés) egyszerre való futtatása már gondolkozást igényel. Más baj nem volt vele. Talán még az, hogy a tárcsázót és a névjegyeket lassabban hozza be.

Számomra használható, és szeretem is, de minél előbb visszamennék a WP platformra, mert az mégis csak jobb nekem.

2014. máj. 3. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

mégvalami. Én 2 naponta újraindítom a telefont, így nem dolgozik állandóan.

Az aksi viszont baromi jó! 2 napot is kibír. :)

2014. máj. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!